Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı Meclis Toplantısının onur konuğu Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca ve Yönetim Kurulu Üyeleri idi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu "Sakaryaspor Sakarya'nın önemli bir markasıdır. Sportif başarıları ile Türk sporuna damgasını vurmuş bir şehrin bayrağını taşıyoruz. Bu markayı yaşatmak ve hak ettiği seviyelere getirmek için SATSO olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da Sakaryaspor'un yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nun konuşmasının ardından kürsüye gelen Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yaşlıca şunları dile getirdi:

"Hepinizin bildiği üzere Sakaryasporumuza birçok sıkıntıyla beraber güzel bir sezon açılışı gerçekleştirdik. Diliyoruz ki, bu sezonu Sakaryaspor'un tarihine yakışır biçimde başarıyla bitireceğiz.

Hak ettiğimiz süper Lig'e doğru adım adım yükseleceğiz. Elbette bütün bunlar, öncelikle Sakaryaspor'un içerisinde bulunduğu problemleri aşmasıyla başarılacak. Kısa, orta ve uzun vadede atılacak adımları belirliyoruz. Bu noktada sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Sakaryaspor'un en zor zamanında yönetimine talip olduk. Genç bir ekibiz ama iddialıyız. Sakaryaspor'umuzu tarihe ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tarihi başarılarla dolu takımımızı hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, şehrimizde bulunan herkesle uyum içerisinde çalışmayı kendimize ilke edindik.

Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız,  Milletvekillerimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Kendilerine huzurlarınızla bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Burada elbette TOYOTA'dan bahsetmeden geçemeyeceğim. Bu şehirde üretim yapan en önemli sanayi kuruluşu olan Toyota kuruluşu da Sakaryasporumuza önemli destekte bulunmuştur. Toyota'nın bu şehrin en büyük marka değerine sponsor olmasının manevi yönüne de çok önemli buluyoruz. Bu Toyota için ilktir. Aynı şekilde, şehrimizin önemli kurum ve kuruluşlarından yapılan destekler oldu.

Bu süreçte, Sakarya'nın ticaret ve sanayi erbabının temsil edildiği SATSO'nun desteklerini de önemsiyoruz. Şunu çok açık bir şekilde ifade etmek istiyorum. Sakaryaspor bir anlamda bize emanettir. Bugün Sakaryaspor kulüp başkanlığını biz yapıyoruz, yani Sakarya şehri.Biz iyi niyetle, elimizden geldiğince Sakaryaspor'un başarılı olması için mücadele ediyoruz.Ancak bu bizim tek başına yapabileceğimiz bir şey değil.Bu ancak birlik ve beraberlik içinde hepimizin kenetlenmesiyle sağlanabilir.

Az önce de dediğim gibi kısa orta ve uzun vadede atılacak adımlarda sizlerin desteklerin bekliyoruz. SATSO başkanımız Sayın Mahmut Kösemusul'a da her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Dün SATSO nasıl her zaman yanımızda olduysa yarında en güçlü şekilde SATSO'nun gücünü yanımızda görmek istiyoruz. Sayın Valimiz, büyükşehir belediye başkanımız, Sakaryaspor'un kurulsallaşması ve tesisleşmesi yolunda önemli katkılar sağladılar. Alt yapı için atılan adımlar, tesislerimizde yapılan çalışmalarla yola çıktık.Devamının geleceğine de inanıyorum.Bütün bu kurumsallaşma ve tesisleşme çalışmalarının yapıldığı dönemde, bu ligde mücadele etmemizi de bir fırsat olarak görüyoruz.Genç bir ekibimiz ve tecrübeye ihtiyacımız var.Kurumlaşma çalışmaları sürerken, bizler de tecrübe kazanacağız.Bu süreçte de bir üst lige çıkmak için tüm hamleleri yapacağız.Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz mücadelesini sürdürürken, şehrin de kenetlenerek sabırla bizlere destek olmasını bekliyoruz.Herkesin huzurunda çok açık bir şekilde belirtmek istiyorum; biz çok şeffaf biz yönetimiz.Kimseden gizlimiz saklımız yok.

Tek amacımız Sakaryaspor'un başarısıdır. Başkada bir niyetimiz yoktur. Bunu herkesin bilmesini isteriz. Büyük hedefler koyup o hedeflerin altında da ezilmeyi düşünmüyoruz. Asla macera peşinde değiliz. Bu nedenle çok gerçekçiyiz. Sakaryaspor'un geleceğini garanti almak adına, büyükşehir belediyesinin desteğiyle altyapıya büyük yatırımlar yapıyoruz. A takımda başarılı olması için ciddi çaba sarf ediyoruz. Kulübümüze katkı sağlayabilmek için gece gündüz çalışmalar yapıyoruz. Sakarya'nın çok büyük bir potansiyel var.Takımına her zaman sahip çıkan taraftarı var.Sakaryaspor'a büyük destekler veren Büyükşehir belediye Başkanımız ve Valimiz var.İyi niyetli ve Sakaryasporu çok seven yönetici arkadaşlarımız var.Gelecek vadeden, hırslı, azimli, Sakaryaspor forması için mücadele eden futbolcularımız var. Her şeyden önemlisi heyecanımız var. İşte bunun için, sizlerinde destekleriyle Sakaryaspor'un başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise konuşmasında "Sakaryaspor için el ele" kampanyası hakkında bilgi vererek şunları dile getirdi:

"Sakaryaspor Sakarya'nın ortak değeridir. Sakaryasporun başarısı ilimizin başarısıdır. Sakaryaspor ile gelen başarı,  iş dünyamızı ve katma değerimizi de artıracaktır. Kombine bilet alımı, reklam verme ve sponsorluk destekleri için Sakaryaspor yönetimiyle elele çalışmaya devam edeceğiz. Sakarya iş dünyasını ve üyelerimiz hassasiyet gösteriyorlar. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak daha önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizle Sakaryaspor'un yanında olacağımızı belirtiriz. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bütçesinden kanun gereği maddi yardım yapılamıyor. Böyle bir imkanımız yok. Sanayici ve tüccar üyelerimizi Sakaryaspor'a destek olmalarını rica ediyor bu yöndeki gayretleri için şimdiden kutluyorum"

Kösemusul'un ardından söz alan SATSO Meclis Üyesi Bülent Yılmaz Sakaryaspor'un ilimiz açısından önemine değinerek Fanatik Gazetesi'nde yayınlanan Yılmaz Özdil'e ait köşe yazısını okudu.

 

 

Haber Tarihi : 31/8/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::