Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen genel kurun ardında seçilen Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldıray Çakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cevherli'nin de bulunduğu ziyarette kentin sosyo ekonomik durumu üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'a yeni görevinde başarılar dileyerek Sakarya TSO'nun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kösemusul konuşmasında, "SATSO olarak ilimizdeki tüccar ve sanayiciyi temsil ediyoruz. Bürokrasi ve iş dünyası arasında bir köprüyüz ve bu sorumluluğumuzun bilindeyiz. Diğer paydaşlarla ortak vizyon çerçevesinde çalışarak ve siyasi anlamda taraf olmadan kentimize ve üyelerimize hizmet etmek amacındayız. İlimizi temsil eden tüm milletvekillerimizle ve siyasilerle birlikte aynı şeyi konuşan bir ekip olduğumuza ve büyük de bir sinerji yarattığımıza inanıyor, bunun tadını çıkarıyoruz. Ayrıca Dünya'nın merkezi Sakarya. Haritayı açtığınız vakit dünyanın ortasında yer alan ilimizde her türlü doğa güzellikleri ve bereketi ile dünyada eşi benzeri olmayan bir coğrafyaya sahibiz bunu kıymetini bilmeli ilerlemesi yönünde her türlü katkıyı vermek için çalışmalıyız."

Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ise sosyo ekonomik anlamda dünyada ve ülkemizde yaşanan değişimler çerçevesinde hizmet edebilmek anlamında sivil toplum örgütleri ve siyasilerin ortak platformda çalışmaları gerektiğini vurgulayarak "Bizden sonraki nesile güzel bir şehir bırakmak istiyoruz" dedi.

Ak ayrıca SATSO'nun çalışmalarını da yakından takip ettiklerini dile getirerek özellikle sanayi üniversite işbirliği çerçevesinde öğrencilerin teori ile pratiği bir arada görmelerini sağlayan önemli projelerde yer alıp hizmetlerine akademik ve profesyonel bir boyut kazandırdıkları için özellikle takdir edildiğini ifade etti.

SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu ise gönüllü olarak hizmet ettiklerini dile getirerek "Bu önemli hizmet bayrağını taşırken siyasete sorun çözme ve imkan yaratma mekanizması olarak bakıyoruz. Üyelere hizmet ederken bu anlayışla siyaset iş dünyası işbirliğini sağlamaya gayret ediyoruz" dedi.

Haber Tarihi : 4/9/2012
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::