Şehrimiz için umut dolu olmasını arzu ettiğimiz yeni bir yılın başlanıcında öncelikle tüm hemşehrilerimize ve değerli üyelerimize  saygılarımı sunuyorum.

 

Gerek dünyada gerek ülkemizde gerekse şehrimizde yaşanan sıkıntılardan etkilenen başta oda üyelerimiz olmak üzere, işadamlarımız, sanayicilerimiz, ihracatçılarımız, üreticilerimiz çok zor bir sene geçirdiler. Karşılaştıkları, mücadele ettikleri bu güçlükler ve problemlerin onların geleceğe daha ümitli ve daha özgüvenli bakmalarını sağlayan dinamikler olmasını gönülden diliyorum.

 


Gelecekten umutlu olabilmenin en önemli ve geçerli nedenlerinin başında birlik ve beraberlik duygusu gelmektedir.

Şehir olarak, bu şehirde yaşayanlar olarak sahip çıkmamız gereken bütünleştirici gücün, bu duygu olduğuna inanıyor, yeni bir yılın gelişi gibi ümitli bir vesile ile bu duyguların hatırlanması ve hatırlatılması gerektiğine inanıyorum.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma ülküsünde bir Sakarya için çalışmaya, üretmeye ve bu istikamette verilen her emeğin yanında olmaya 2010 senesinde de devam edeceğimizi belirtirken, oda üyelerimiz başta olmak üzere tüm Sakaryalıların yeni yılını kutluyor sağlık ve esenlikler diliyorum.

 

Haber Tarihi : 31/12/2009
PAYLAŞ
Son Haberler ::