AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Özkılıç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ettiler.
ORTAK PROJE
Nevin Koç, Türkan Resuloğlu, Aynur Çalışkan ve Zerrin Evin ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret eden AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Kılıç, SATSO'nun kadınlara yönelik yaptığı çalışma ve projeleri hakkında bilgi aldı. SATSO Kadın Girişimciler Kurulu'nun yapmış olduğu çalışmaları beğeni ile izlediklerini söyleyen AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Kılıç, “Bir araya gelip ortak projelerde üretebiliriz” dedi.
TEK ODAYIZ
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin kendisini memnun ettiğini belirterek, “SATSO olarak kadınlarımızın çalışma hayatına kazandırılması, üretime ve ülke ekonomisine katkıda bulunması adına yoğun çalışmalarımız var. SATSO Kadın Girişimciler Kurulumuz bu konuda çok güzel projeler üretip, çok güzel çalışmalar ortaya koyuyorlar. Bizde yönetim olarak onlara her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Açtığımız kurslar, eğitimler ile her zaman kadınlarımızın yanındayız. Kadınlarımıza giriş aidatında % 50 indirim yapar Türkiye'de ki tek oda da biziz” şeklinde konuştu.
SATSO Başkanı Kösemusul, AK Parti Kadın Kolları yönetimine SATSO'nun yapmış olduğu proje ve çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
Haber Tarihi : 13/3/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::