Çeliş-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül, SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nu ziyaret ederek, sendikal faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Çelik-İş Sendikası ilimizde bir dizi ziyaret, seminer ve konferanslar vermeye başladı. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'nu da ziyaret eden sendika yöneticileri, faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Çelik-İş Sendikası Genel Sekreteri Yunus Değirmenci, Mali Sekreter Bayram Altun, Teşkilatlanma Sekreteri Muharrem Şahin, Eğitim Sekreteri Recep Akyel, Sakarya Şube Başkanı Rifat Kurt, Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanı Adem Öz, Çelik-İş Sendikası Eğitim Uzmanı Turan Akın ile birlikte SATSO'yu ziyaret eden Genel Başkan Ali Cengiz Gül, “Örgütlenmelerimizi işyeri huzurunu ve iş barışını bozmadan yürütüyoruz” dedi.
SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, sendika temsilcilerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül, SATSO Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu'na, “Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır” atasözünü hatırlatarak, kahve fincanı hediye etti.
Haber Tarihi : 9/4/2013