SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, “Hep birlikte yeni Türkiye'yi inşa edeceğiz. Yeni Türkiye'yi kurarken, sizlerle güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.
DUASINI ALACAĞIMIZ HİZMETLER
Ortak akıl ile uyum içinde güzel hizmetler yaptıklarına inandıklarını söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “İnşallah önümüzdeki 4 yılda da duasını alacağımız hayırlı hizmetler yapmayı Allah bizlere nasip eder” dedi.
ÇARPIK SANAYİLEŞME
Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)i ile karma bir OSB kurmak için çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Kösemusul, “Bunun için sizin desteğinize ihtiyacımız var. Çarpık sanayileşmenin önüne geçmek için ihtisas OSB'leri kurmalıyız” şeklinde konuştu.
İZİN VERMEDİK
İstanbul'un baskısına rağmen şehre zarar verecek hiçbir yatırıma izin vermediklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, “Biz gücümüzü sizden, siz gücünüzü bizden alacaksınız. Birlikte hareketle yanlışlara dur diyebiliriz. Tarım vasfını yitirmiş araziler üzerinde çalışma yapalım. Birlikte bir komisyon oluşturalım. Sanayi baskısını kontrollü yapmalıyız ki, tarım ve hayvancılığın gelişimine de destek olalım. Biz 1 metre tarım arazisine imar izni vermedik” dedi.
Haber Tarihi : 21/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::