Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen SATSO seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Bu doğrultuda SATSO Meclis Eski Başkanı Azmi Gürkan,  Meclis Eski Üyesi Taner Başoğlu, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a yeni dönemde başarılar dileyerek tebrik ettiler.

Kösemusul Meclis Eski Başkanı Azmi Gürkan ve Taner Başoğlu'na hitaben SATSO'nun çalışmaları hakkında bilgi vererek "SATSO bugün akredite olmuş 5 yıldızlı bir Oda, bunda sizlerin de emeği var, SATSO'nun bugün ki başarılarının arkasında geçmiş dönemlerdeki çalışmaların da etkisi olduğunu biliyor bundan dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Sizlerden devraldığımız hizmetleri daha ileriye götürerek devam ettireceğiz. Hepimiz Sakarya'nın eşrafıyız neticesi güzel olacak adımlar atmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

TEBRİKLER DEVAM EDİYOR

Aynı gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müfettişi Selahattin Bedir, Halk Sağlığı İl Müdürü Aydın Erdoğan, Kaynarca OSB Müdürü Fikret Arslan, Arif Şişik ve Sakarya Eşrafından tüccar üyeler, Durusu içme suları yetkilileri de, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Günay Güneş, Orhan Yılgenci, Yönetim Kurulu Üyeleri; Burhan Akçam, Ertuğrul Öztürk, Yunus Tever, Murat Can, Fatma Aygün Kahya, Nadir Öztürk, Emrullah Terzioğlu'nun bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Mahmut Kösemusul söz konusu ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretçiler ayrıca SATSO Meclis Başkanı A.Akgün Altuğ'u da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Haber Tarihi : 25/5/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::