Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 8-9 ve 27. Meslek komiteleri, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.
8. Meslek Komitesi Başkanı Ramazan Çokal, Başkan Yardımcısı Kenan Karaca, komite üyeleri Neşet Peker, Korhan Günay ve Cem Sunman. 9. Meslek Komitesi Başkanı M.Mustafa Kulaksız, Baykan Yardımcısı Nizamettin Aydın, komite üyeleri Ömer Arslan, Bünyamin Müftüoğlu, Erol Çiçek. 27. Meslek Komitesi Başkanı Adnan Çatalbaş, komite üyeleri Muzaffer Güneş, Ergin Balcı, Cihat Yıldız, İrfan Demircioğlu, Sinan Elbirlik tarafından yapılan ziyaretlerde, komite başkanları SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetimini tebrik ederek, birlikte güzel hizmetlere imza atacaklarını söylediler.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, meslek komitelerinin başlıca görevlerinin temsil ettikleri sektör üyelerinin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin gelişmesini sağlamak olduğunun altını çizerek, “Bizlerde sizlerin getirdiği sorunları çözmek, birlikte projeler üretmek ve üyelerimize en güzel hizmeti sunmak için buradayız” dedi.
Haber Tarihi : 11/6/2013