21 Meslek Komitesi Başkanı Levent Bayraktar, komite üyeleri Hamit Bayraktar ve Melih Kaykayoğlu ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret ettiler.
SATSO Yönetim Kurulu üyesi Murat Can'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Komite Başkanı Levent Bayraktar SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Otomotiv sektörünü temsil ettiklerini ve bu sektörün Sakarya'da hızlı bir şekilde gelişim gösterdiğini söyleyen Levent Bayraktar, bu sektörün gelişiminde SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetiminin büyük katkısı olduğunun altını çizdi.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Otomotiv Şehri Sakarya” sloganı ile güzel çalışmaya imza attıklarını ve bugün o çalışmanın meyvelerini almaya başladıklarını belirterek, “Biz otomotiv sektörüne ev sahipliği yapmak istiyoruz. 100 yıllık bir otomotiv öykümüz var. Sakarya otomotiv endüstrisinin gelişimi açısından büyük bir potansiyele sahip. Coğrafi konumu, arazi ve sanayi birikimi ile alternatif şehirlerle kıyaslandığında avantajlı bir konumda. Bizde bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Kuracağımız Otomotiv İhtisas OSB si de sektörün gelişimine büyük katkı sağlayacak. Hep birlikte şehrimizin gelişimi ve ekonomisine katkı için çalışacağız” şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 11/6/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::