Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve şube yöneticileri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret ettiler.

KABINA SIĞMAYAN BAŞKAN

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileğinde bulunan TÜMSİAD Şube Başkanı Murat Kesik, “ Yeni yönetiminizle birlikte şehrimize sosyo-ekonomik anlamda büyük katkı sağlayacağınıza ve güzel hizmetler vereceğinize inanıyorum. SATSO Meclisi ve komitelerinde de bizim yönetimimizden ve üyemiz olan arkadaşlarımız var. Biz iç içi girmiş, bu şehrin gelişimi için mesai veren sivil toplum kuruluşlarıyız” şeklinde konuştu.

BİRLİKTEYİZ VE GÜÇLÜYÜZ

Bu dönem geçmiş dönemden daha çok çalışacaklarını söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Ortak akıl ve ortak vizyonla hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz. Birlikteysek güçlüyüz. Birlikteyiz ve güçlüyüz. Biz 24 saat bu şehrin ve iş dünyamızın hizmetindeyiz. Misyon ve vizyon çok önemli. Sizinle aynı vizyona sahibiz. Biz ekmek davası peşindeyiz. Herhangi bir siyasi parti kulvarında değiliz” dedi.

TARIM VE TURİZM

Karasu Limanı'nın Sanayiye büyük katkı sağlayacağını da kaydeden Kösemusul, sanayi gelişirken bir yandan da bu şehrin bereketli topraklarını en iyi şekilde değerlendirmek için çalışma yaptıklarını söyledi. Sakarya'nın sanayinin yanında tarım ve turizm alanında da büyük gelişme yaşayacağının da altını çizen Başkan Kösemusul, “Çarpık sanayinin önüne geçmek ve tarım arazilerimizi korumak için kümeleşmeye gidiyoruz. Kurduğumuz ve kurmaya devam ettiğimiz ihtisas organize sanayi bölgeleriyle sanayiyi disiplin altına alırken, bir karış tarım arazimizin yok olmasına da izin vermiyoruz” şeklinde konuştu.

SAKARYA SHOP

Sakarya'da ticareti canlandırma adına da çalışma yaptıklarının da altını çizen Başkan Kösemusul, sözlerine şöyle devam etti;

“Sakarya Shop adı altında ticareti canlandırmak adına bir projemiz var. Sadece Sakaryalı ticaret erbabının yer alacağı bir alış-veriş merkezi yapmak istiyoruz. Bununla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Biz duasını alacağımız hayırlı hizmetler yapmak istiyoruz.”

Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Günay Güneş, yönetim kurulu üyeleri Fatma Aygün Kahya, Burhan Akçam, Ömer Arslan, Emrullah Terzioğlu, Nadir Öztürk, Ertuğrul Öztürk, Murat Can, Yunus Tever de hazır bulundu.


Haber Tarihi : 12/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::