İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş,  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

SATSO'nun şehrin sosyo-ekonomisine yön veren önemli bir kuruluş olduğunun altını çizen İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, yeni yönetiminde şehre her anlamda çok şey kazandıracağına inandığını söyledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek, “Biz SATSO olarak,  şehrin erkleri ile birlikte ortak akıl, ortak vizyon çerçevesinde hareket ediyoruz. Projelerimiz, çalışmalarımız ve hizmetlerimiz Sakaryamız'a iyi bir vizyon kazandırmak, şehrimizi ekonomik anlamda güçlü kılmak ve geliştirmek adına” dedi.

Haber Tarihi : 12/6/2013