Sakarya Turizm Platformu Başkanı İhsan Mahmutoğulları , Platform yönetimi ile birlikte SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı Akgün Altuğ'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.
ÇEVREYE DUYARLI
Çevreye duyarlı, doğal ve kültürel varlıklara sahip çıkan bir yönetim anlayışına sahip olduklarını söyleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Turizm Platformu'nun ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
CENNET BÖLGE
Sakarya'nın tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye'nin cennet bölgelerinden biri olduğunun da altını çizen Kösemusul, “Taraklı ve Akyazı ilçelerimizde Termal Turizmi hızla gelişiyor. Sapanca İlçemiz hızlı trenin buradan geçmesi ile birlikte turizm potansiyelini ikiye katlayacak gölü ve doğal güzellikleri ile kongre merkezi olmaya aday bir bölge. Karasu ve Kaynarca İlçelerimiz arasında kalan Acarlar Longozu, dünya üzerinde sayılı longozlardan biri” dedi.
TOPRAKLARIMIZI KORUYORUZ
Sakarya'nın zengin ve bereketli topraklara da sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Kösemusul, iş dünyası olarak ilin ekonomik ve sosyal alanda gelişimi için el birliği ile çalıştıklarını söyledi. İlimizde kurulu ve kurulacak olan organize sanayi bölgeleri hakkında da Platform yönetimine bilgi veren Başkan Kösemusul, çarpık sanayileşmenin önüne geçmenin OSB lerle mümkün olduğunu belirterek, “ Bereketli topraklarımızı koruyoruz. Bir karış tarım arazisini sanayiye açmıyoruz” şeklinde konuştu.
HIZLA BÜYÜYORUZ
Sakarya'nın hızla büyüdüğüne de dikkat çeken Kösemusul, Sakarya'nın Türkiye'nin büyüme hızının önüne geçeceğine inandığını da kaydederek, “Ortak akıl ve ortak vizyon çerçevesinde birlikte çalışacak ve Sakarya'mızı Türkiye'nin yıldızı yapacağız” ifadelerine yer verdi.
BÜYÜK KATKI
Turizm Platformu Başkanı İhsan Mahmutoğulları, SATSO' nun çevreye duyarlığının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Yeni yönetim kurulu üyeleriniz ile birlikte bu kente çok büyük katkı vereceğinize inanıyorum” dedi.
Haber Tarihi : 18/6/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::