21. Meslek Komitesi Gücünü Gösteriyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Oto motorlu taşıtlar ve yedek parça toptan ve perakende ticareti oto yedek parça ticareti ile iştigal eden 21. Meslek Komitesi grup üyeleri ile tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

Kahvaltılı toplantıya SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 21. Meslek Komitesi'nden Yönetim Kurulu Üyeleri; Burhan Akçam, Emrullah Terzioğlu, Meclis Üyeleri; Melih Kaykayoğlu, Hamit Bayraktar, Komite Başkanı Levent Bayraktar, Komite Başkan Yardımcısı İbrahim Adak ve Komite üyeleri ile meslek grubu üyelerinin tamamına yakını iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Komite Başkanı Levent Bayraktar birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında şunları dile getirdi:

“21. meslek komitesinin bu şehirde önemli bir yeri olduğunu hepiniz artık çok iyi biliyoruz. Eğer biz ileride bir otomotiv şehri olmayı hedefliyorsak bu sektörde faaliyet gösterenler olarak diğer sektörlere göre daha fazla koşmalı daha fazla iyi işler çıkarmayı kendimize hedef edinmeliyiz. Bu hedeflere de ancak daha iyi organize olarak, daha iyi iletişim içinde olarak, birlikteliğimizden sinerji çıkararak ulaşabiliriz.

Bayraktar geçmiş dönem komite üyelerine de teşekkür ederek “Geçtiğimiz dönemde çok güzel hizmetler sunan ekibin başlattıklarını biz daha iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz. Galericiler sitesi bulunmayan Sakarya'nın bu eksikliğini gidermeyi hedefliyoruz. Bununla ilgili çalışmalara geçen dönem başlanmıştı biz de tam devam ediyoruz. Kısa bir zamanda da bunun temellerini atmak hedefimiz. Sanayi sitelerinin daha düzenli işleyen temiz yerler olması ve daha kazançlı işler çıkarabilmemiz adına yetkili mercilerle görüşüp sizlerin istediği doğrultuda hareket etmek istiyoruz. Sonuç olarak bizler birer temsilciyiz. Bu meslek komitesinde bulunan 280 ‘den fazla üyeyi temsil ediyoruz. Atacağımız her adım sizlerin daha iyiye ulaşması, sorunların çözülmesi ve mükemmel çalışan bir kurum olan SATSO da maksimum hizmeti almanız yönünde olacaktır” dedi.

Bayraktar'ın konuşmasının ardından kürsüye SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul birlikte gelerek grup üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Altuğ 4 yıl önce hazırladığımız SATSO Stratejik Planı çerçevesinde ilimize ve üyelerimize hizmet etmek ve hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımıza birlik ve beraberlik içinde devam ediyoruz. SATSO yaklaşık 12 bin üyesi ile bu kentin önemli bir kesimine hitap ediyor. Bu kesimin sadece ekonomide yer alması değil her alanda gözlemci ve söz sahibi olmalıdır. Sizler gözlediğiniz sıkıntılarla ilgili komitenize bilgi aktararak çözümüne katkı sağlayabilirsiniz” dedi.

 SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen SATSO Organ seçimlerine değinerek seçimlerin sonunda kaybeden yok kazanan Sakarya ve SATSO'dur” dedi. Kösemusul, SATSO'nun yaklaşık iki yıldır üzerinde çalıştığı “Otomotiv Şehri Sakarya” projesi ile ilgili de değerlendirmede bulunarak hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye'nin otomotiv sektöründeki ilerlemesinde Sakarya'nın payı büyüktür göz ardı edilemez. Sakarya da, ihracat konusunda beklenen başarıyı göstererek 196.791,62$ ile 9. sıraya yükselmiştir.  İhracatta ve otomotiv sektöründe Sakarya Türkiye'nin yıldızı olacaktır. 2023 hedefimiz olan ihracatçı iller sıralamasında ilk 5'te yer alma hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemenin haklı gururunu yaşıyoruz. SATSO olarak büyük bir aileyiz ve büyük bir ekibiz bu aileye katkı sağlamak için her türlü gayreti göstereceğiz” dedi.

Toplantı komite üyelerinin istişarelerinin ardından sona erdi

 

Haber Tarihi : 3/7/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::