Geçtiğimiz hafta SATSO'da gerçekleştirilen Genel Kurul'un ardından seçilen Sakaryaspor'un yeni Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aydın ve ekibi Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ettiler.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul göreve yeni seçilen Sakaryaspor Yönetim Kurulu'na başarılar diledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul konuşmasının devamında Sakaryaspor'un ilimize kattığı marka değerine değinerek “Sakaryaspor Sakarya'nın ortak değeridir. Sakaryasporun başarısı ilimizin başarısıdır. Sakaryaspor ile gelen başarı,  katma değerimizi de artıracaktır” dedi.

Şehrin en önemli değerlerinden biri olan Sakaryaspor'un başarısının her kesimi olduğu gibi SATSO'yu da memnun edeceğini ifade eden Kösemusul “Köklü bir maziye sahip olan Sakaryaspor, her platformda ilimizin adını başarı ile temsil etmektedir. Sakarya ve Sakaryaspor'dan Türkiye'ye mal olmuş önemli sportmen isimler yetişmiştir bugüne kadar. Görkemli bir geçmişe sahip olan Sakaryasporu hak ettiği iyi yerlerde görmek ve bu zor zamanları birlik ve beraberlik için de geride bırakmak hepimizin ortak dileğidir. Klubün bundan sonraki süreçlerde daha güzel başarılara imza atacağına inanıyorum. Biz de SATSO olarak nerede durmamız gerekiyorsa orda durur, gereken desteği veririz” dedi.

Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aydın ise “Biz iyi niyetle, elimizden geldiğince Sakaryaspor'un başarılı olması için mücadele ediyoruz. Klubümüzü eski başarılı günlerine kavuşturmak için elimizden geleni yapmayı hedefliyoruz.  Ancak bu bizim tek başına yapabileceğimiz bir şey değil. Bu ancak birlik ve beraberlik içinde hepimizin kenetlenmesiyle sağlanabilir. Allah mahçup etmesin Sakaryaspor'un iyi yerlere geleceğine inanıyoruz ve şehri de buna inandırmaya gayret ediyoruz. Yönetim olarak şeffaf olacağız, çalışırken hatalar olabilir yeter ki art niyet olmasın” diyerek tüm Sakaryalılardan Sakaryaspor'un yanında ve destek olmalarını istedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orhan Yılgenci ve Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muzaffer Güneş ile Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennilerinde bulundu

Haber Tarihi : 17/7/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::