Hedef :''Çarpık sanayileşmeyi önlemek, kümelenmeyi desteklemek''

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve başkan yardımcıları ile istişarelerde bulunan Milletvekili Özkoç SATSO çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.
Çalışma arkadaşlarını ziyarette konuşan Özkoç “Maliyet, uygun arazi potansiyeli, lojistik gibi her anlamda destekleyici nitelikleri olan Sakarya Yatırımcılar açısından cazip bir bölge .Yoğun talebin değerlendirilmesi açısından ilimizi hazırlamalıyız.
SATSO meclis başkanlığım döneminde de hassasiyetle üzerinde durduğumuz gibi çarpık sanayileşmeyi önlemek, kümelenmeyi desteklemek gibi önemli çalışmalar sürdürülüyor. Bu özen her şekilde Sakarya'yı olumlu etkileyecektir.'' dedi
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilimizin potansiyelinin yükseltilmesi konusunda SATSO'nun Ankara'da hazırlanacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini dile getirdi.
Kösemusul ayrıca yeni OSB çalışmalarını aktararak Sakarya ile ilgili Ankara'da yapılan istişarelere desteği için Özkoç'a teşekkür etti.
Haber Tarihi : 21/8/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::