SATSO 31. Meslek Komitesi Üyeleri Microsoft Türkiye Distribütörü Logosoft A. Ş. Yetkilileri tarafından Elmas Garden Inn'de gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katıldı.

31. Meslek Komitesinden Meclis Üyesi Necmettin Kırık ve Komite Üyeleri ile meslek grubundan bilişim sektörü ile ilgilenen üyelerin katılım gösterdiği toplantıda, Microsoft'un Sakarya'ya özel olarak yapacağı çalışmalar, bölgedeki bilişim şirketleri ve iş ortaklarının yaşadığı sıkıntı ve talepleri konuşuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Logosoft Microsoft İş ve Kanal Geliştime Yöneticisi Uğur Yılmaz bölgedeki iş geliştirme ve eğitim çalışmalarının sonucunda stratejik olarak bu toplantıları gerçekleştirdiklerini belirterek, iş ortaklarının her konuda yanında olduklarını ve agresif olarak da bu çalışmaların sosyal sorumluluk altında gerçekleşeceğini belirtti.

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan SATSO Meclis Üyesi Necmettin Kırık, Microsoft Türkiye Distibitörü Logosoft A. Ş. İle geçtiğimiz aylarda SATSO'da gerçekleştirilen bulut teknolojisi eğitimlerinin üyeler açısından oldukça verimli olduğunu dile getirerek ilimiz ve bölgemizde bilişim sektörünün üst seviyelere yükselmesi için 31. Meslek Komitesi olarak gereken gayreti gösterdiklerini ifade etti. Kırık konuşmasında ayrıca ilimizdeki firmaların lisanlı yazılım kullanmaları konusunda bilinç oluşturulmasının da önemine değinerek ilgili konuda bir farkındalık yaratmak adına SATSO Yönetim Kurulu öncülüğünde çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Haber Tarihi : 6/9/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::