Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, çoğunluğu inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren 13. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyeleri; Enver Tok, Hayrettin Kovacıoğlu, İrfan Püsküllü, Komite Başkanı Özgür Karataş ve Başkan Yardımcısı İsmail Filizfidanoğlu ile birlikte sektörün yaşadığı sıkıntıları dile getirmek ve istişarede bulunmak üzere Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sıkıntıları anlattılar

İlimizde faaliyet gösteren inşaat malzemesi ticareti ile iştigal eden 13. meslek grubu üyelerinin son zamanlarda E-5 Karayolu üzerinde bulunan malzeme depoları ve bu depoların ruhsatlandırma konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul sektör temsilcilerinin bu konuda çözüm talep ettiklerini dile getirdi.

İnşaat malzemecilerine arazi tahsisi

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ilimizde faaliyet gösteren ticaret erbabının uygun koşullarda ve huzur içinde ticaret yapabilmelerinin önemine değinerek inşaat malzemeleri ve ilgili sektörlerde ticaret yapan SATSO 13. Meslek Komiteleri için şehre yakın bir bölgede arazi tahsis edebilecekleri müjdesini vererek böylelikle sektörde yaşanan depolama ve ruhsatlandırma sıkıntısının ortadan kalkacağını ifade etti.

Projelendirme SATSO'dan

Başkan Kösemusul inşaat malzemesi ticareti ile uğraşan 13. Meslek Komitesi üyelerinin düzenli bir şekilde hizmet sunabilmeleri adına böyle bir bölgenin sektöre kazandırılmasına öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkürlerini sundu. Kösemusul “Bundan sonraki süreçte, SATSO öncülüğünde kısa zamanda bir projelendirme çalışması yaparak bölgeyi aktif hale getirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.  

Başkanlara teşekkür

Meslek Komitesini temsilen değerlendirmelerde bulunan Meclis Üyesi Enver Tok, söz konusu gelişmenin üyeleri oldukça memnun edeceğini ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a gösterdikleri hassasiyet ve ilgiden dolayı teşekkür etti. Tok, bundan sonraki süreçte SATSO'dan projelendirme konusunda destek beklediklerini ve konu ile ilgili bilgilendirme yapmak üzere meslek grubu üyeleri ile bir toplantı tertip ederek bu mutlu haberi paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

Haber Tarihi : 1/11/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::