Ak Parti Erenler Belediye Başkanı Aday Adayı Ömer Faruk Kara, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyarette bulundu.

SATSO Meclis Üyeleri; Adnan Borazancıoğlu, Enver Tok, İrfan Püsküllü ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Faruk Kara, ülke ve il olarak oldukça yoğun bir süreçten geçtiklerini belirtti.

Kara konuşmasının devamında, “Bugüne kadar gerek teşkilat içerisinde, gerekse iş dünyasından birisi olarak ilimiz ve ilçemizin gelişimi adına yaptığımız hizmetleri farklı bir platformda devam ettirmek adına yola çıktık. Aynı amaçta ilçemizden 11 arkadaşımız var. İlimizin ve hepimizin hakkında hayırlısı olsun.  Erenler; Sakarya sanayiinin kalbi, esnafının merkezi, kentin dışarı açılan kapısı, şehrin vitrinidir. Erenleri, inançla ve kararlılıkla marka şehir yapmak için halkımız ile el ele vermeye niyetlendik. Birlikte büyüdüğümüz, birlikte yürüdüğümüz, Erenlerin geleceğine katkı sağlamak isteyen herkesle her kesimle ortak aklın etrafında toplanmak ve daima ileriye bakmak için hizmete talibiz. ” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul önceki iki dönem SATSO Meclis Üyeliği görevinde bulunan Erenler Belediyesi Aday Adayı Ömer Faruk Kara'ya çıktığı hizmet yolculuğunda başarılar dileyerek şehrin bütünü olarak gelişmek ve bir adım ileriye gidebilmek için kurumlar arası uyum ve diyalog önemlidir. Pozitif iletişim kurulduğu sürece kentimizin ilerlemesi anlamında önü açılmış olur. Bu itibarla aramızdan, iş dünyasından ve SATSO camiasında da bulunmuş biri olarak Ömer Faruk Kara'yı yaptığı çalışmalarında başarılar diliyorum. Olumlu diyalog çerçevesinde ilimizde hizmette netice alabileceğimiz her çalışmaya gönül desteğimiz bakidir” dedi.

Söz konusu ziyarette SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Günay Güneş, Nadir Öztürk, Emrullah Terzioğlu, Murat Can, Burhan Akçam, Ömer Arslan, Yunus Tever, Ertuğrul Öztürk, Fatma Aygün Kahya bulundu.

 

Haber Tarihi : 5/11/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::