AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Yıldırım Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret ederek çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul aynı zamanda SATSO Meclis üyesi olan Erdal Yıldırım'a çalışmalarında başarılar dileyerek “Aramızdan bir ismin böyle hayırlı bir göreve niyetlenerek halka hizmet etme gayretinde olması bizleri oldukça memnun etti. Allah rızası için çıktığınız hizmet yolculuğunda başarılar diliyorum, ilçenin gelişimine katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun” dedi.

AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Yıldırım ise çalışmaları ve hedefleri ile ilgili bilgi aktardığı ziyarette SATSO ve iş dünyasından biri olarak halka en iyi hizmeti vermek amacıyla ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet edeceklerini belirterek “Erenler İlçemiz için en doğrusu neyse birlik ve beraberlikle Erenler'in çehresini değiştireceğiz” dedi.

Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.

 

 

Haber Tarihi : 11/11/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::