Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 29. Meslek Grubu'ndan meclis üyeleri Bülent Karslı ve Yusuf Murat Emir'i misafir etti. Dershaneler konusunda meclis üyelerinin görüşlerini dikkatle dinleyen Başkan Kösemusul, “İstişare ve diyalogla tüm sorunlar kolaylıkla çözülür. Eğitim sistemimizin ihtiyaçları doğrultusunda tüm kesimlerin görüşü alınarak kapsamlı bir çalışma yapılacağına inanıyoruz.” dedi.

 Dershaneler Konusu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret eden meclis üyeleri Bülent Karslı ve Yusuf Murat Emir, gündemde yer alan dershaneler konusunda görüşlerini dile getirirken dershanelerin sağladığı katkılar ve üyelerin hassasiyetleri ile ilgili Başkan Kösemusul'a ayrıntılı bilgi aktardı. Ziyarette konuşan Bülent Karslı, dershaneciliğin bir ihtiyaçtan doğduğunun altını çizdi. Karslı, “Dershanelerin kapatılması durumunda sadece kurum sahipleri değil, birçok sektör, çalışan ve önemlisi de öğrenciler zarar göreceklerdir.” derken Yusuf Murat Emir ise, “Yeni alternatifler üretilmeden velinin ve öğrencilerin elindeki tek alternatifi almak doğru değildir” şeklinde konuştu.

 İstişare ve Diyalogla

Meclis üyelerinin görüşlerini dikkatle dinleyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin sorunları ile ilgilenmek ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında gerekli çalışmaları yapmak bizim görevimizdir. Biz, her zaman ülkemize fayda sağlayan çalışmaların içinde yer alacağız. Tartışma ve kaos ortamı hiç kimseye fayda sağlamayacaktır. İstişare ve diyalogla tüm sorunlar kolaylıkla çözülür. Eğitim sistemimizin ihtiyaçları doğrultusunda tüm kesimlerin görüşü alınarak kapsamlı bir çalışma yapılacağına inanıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Tarihi : 19/11/2013
PAYLAŞ
Son Haberler ::