AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Harun Şen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Aday Adayı Harun Şen, “Bu bir hizmet yarışıdır. Erenler'de birden fazla aday adayı olması partimizin gücünü göstermektedir. Hakkımızda hayırlısı olmasını diliyor, bunun için gayret ediyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise SATSO olarak yerel yönetimlerle ve belediyelerle işbirliği ortak akıl ve istişare çerçevesinde kentin ve üyelerin ilerlemesi için hep birlikte hareket ettiklerini belirterek  “Şehrin erklerinin birlikte hareket etmesi ve aynı vizyondan bakabilmeleri önemlidir. Her zaman dile getirdiğimiz gibi biz birlikte güçlüyüz. Hedeflerimize daha kısa sürede ve kolay ulaşabilmek ve dolayısıyla doğru hizmet sunabilmek için bu önemlidir” dedi.

Kösemusul Aday Adayı Şen'e çıktığı hizmet yolculuğunda başarılar diledi.

Haber Tarihi : 25/11/2013