Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın çoğunluğu kereste ve mobilya üretim ile iştigal eden 26. Meslek Komitesi meslek grubu üyeleriyle tanışma ve istişare etmek üzere yemekli bir toplantıda buluştu.

Reisoğlu Restoran'da gerçekleştirilen toplantıya SATSO Yönetim Kurulu ve Komite Üyesi Yunus Tever, Meclis üyesi, Murat Kurtuluş, Komite Başkanı Sadullah Balıkçıoğlu, Meslek Komite Başkan Yardımcısı İsmet Durak, SATSO Meclis Eski Başkanı Birol Öner ve meslek grubu üyeleri iştirak etti.

Söz konusu toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Tever, üyelerle SATSO Yönetimi arasında köprü oluşturduklarını belirterek “Üyelerimizin sorunlarını, sektörel değerlendirmelerini dinlemek ve bu doğrultuda yönetim kurulu olarak çözüm üretmek amacıyla toplantılar tertip ediyoruz. Üyelerimizle iletişim sürekli kılmak ve istişare kültüründen yola çıkarak karşılık görüş alışverişi ile çözüm odaklı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz” dedi.

Toplantıya katılımlarından dolayı meslek grubu üyelerine teşekkür eden Tever, Komite olarak üyelerimizle birlikte ilimizde sektörümüzün çıtasını yükseltme gayretindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 5/12/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::