Her şey Sakarya İçin

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, twitter hesabında açıklamalarda bulundu. Kendilerini ziyaret eden başkan ve başkan adayları ile il müdürlerine teşekkür eden Başkan Kösemusul,  90. Yıla erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sakarya hepimizin. Şehrimizi çok seviyoruz. Cumartesi, 17.00'da, Sakarya Spor Salonu'nda beraber olalım. 90. yılımızı kutlayalım. Başarılı olan ve şehrimize hizmet edenleri hep birlikte alkışlayalım.” dedi.

 Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a ziyaretler devam ediyor. Hafta sonu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki heyeti Yönetim Kurulu ile birlikte ağırlayan Başkan Kösemusul, Adapazarı Belediye Başkanı ve yerel seçimde AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Süleyman Dişli, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım ve Adapazarı Belediye Başkan Adayı Abidin Birinci, CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, Erenler Belediye Başkanı ve yeni dönem AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Cavit Öztürk, Gümrük İl Müdürü Ceylan Er ve İl Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp ile grup müdürlerini misafir etti.

Kösemusul'dan Dişli'ye Teşekkür

SATSO'nun başarılı çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “Odamız ilimiz ekonomisine yön veren bir sivil toplum kuruluşumuz. İlimizin Türkiye'nin en çok ihracat yapan 9'uncu kent arasında yer alması bize onur veriyor.” dedi. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Süleyman Dişli'ye başarılar dileyerek, Adapazarı Belediyesi tarafından Ozanlar'da yaptırılan Kapalı Modern Semt Pazarı için teşekkür etti.

Belediyelerde Aktif Hizmet

Saadet Partisi adayları ile bir araya gelen Başkan Kösemusul, hizmet yolculuğunda hayırlı çalışmalar temennisinde bulunurken, Büyükşehir Adayı Eyüp Yıldırım ve Adapazarı Adayı Abidin Birinci, Milli Görüş tecrübesiyle belediyelerde aktif hizmet sunmak istediklerini ve Sakarya için çalışacaklarını dile getirdi.

Adapazarı'na Kadın Eli

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş ise Adapazarı'na bir kadın eli değmesi gerektiğini dile getirerek projelerini anlattı. Başkan Kösemusul ise siyasette hanımefendi adayların olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti.

 Erenler Gelişiyor

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ziyaretinde Erenler projelerinden bahsetti. Erenler'e yeni dönemde önemli hizmetler sunacaklarını belirten Başkan Öztürk, “En yüksek oyu alarak Erenler'de başarılı çalışmalara devam etmek istiyoruz” dedi. Başkan Kösemusul, Erenler ilçesinin öneminden bahsederek başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Kösemusul Vergi Haftası'nı Kutladı

Başkan Kösemusul son olarak Gümrük İl Müdürü Ceylan Er ve Vergi Haftası dolayısı ile Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp ve grup müdürlerini ağırladı. Vergi Haftası'nı kutlayan Başkan Kösemusul, Daire Başkanı Alp'ten vergi bilincinin geliştirilmesi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Cumartesi, 17.00, Sakarya Spor Salonu

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, 90. Yıla erişmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek tüm Sakarya'yı Cumartesi günü 17.00'da Sakarya Spor Salonu'nda gerçekleştirecekleri kutlama programına davet etti. Kösemusul, twitter hesabında, “Sakarya hepimizin. Şehrimizi çok seviyoruz. Cumartesi, 17.00'da, Sakarya Spor Salonu'nda beraber olalım. 90. yılımızı kutlayalım. Başarılı olan ve şehrimize hizmet edenleri hep birlikte alkışlayalım.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 26/2/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::