6-7 Mart tarihleri arasında Diyarbakır Kadın Girişimciler Kurulu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği ‘KADIN EMEĞİ ETKİNLİĞİ' ne ülkenin dört bir yanından kadınlar katıldı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş'ın da aralarında olduğu 250 kadın Diyarbakır'da çeşitli sunum, konferans ve fuar etkinliklerine katıldı.

Diyarbakır'da düzenlenen Kadın Emeği Etkinliği'ne ilimizden SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı İffet Hacıeyüpoğlu başta olmak üzere, kurul üyeleri; Nurhay  Demoen, Övün Baştürk, Fazilet Neşe Akma, Fatma Aygün Kahya, Gülden Evran,Muradiye Arıt, Şengülay Yurtal, Halide Bölükbaşı iştirak etti.

 Kalabalık bir ekiple organizasyona katılan SATSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri fuarda faaliyet konuları ile ilgili stand açtılar. SATSO Kadın Girişimciler Kurulu standını ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Sakaryaspor'un renklerinden oluşturulmuş futbol topu şeklinde bir yastık hediye ettiler.

Diyarbakırlı Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen gala yemeğine de katılan Kadın Girişimcilerimiz galada ilin ileri gelenleri ve bürokratları tanışma ve Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu  ile  sohbet etme imkanı buldular. 

İki günlük organizasyonun oldukça verimli geçtiğini ve kendilerini mutlu ettiğini ifade eden kurul üyeleri bu tür organizasyonların ilimizde de gerçekleştirilmesi için gerekli çalışmaları yapmak istediklerini dile getirdiler.

Haber Tarihi : 10/3/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::