Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 21.Meslek Grubu ve 28.Meslek Grubu'nun talebi doğrultusunda, SATSO ve Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile işbirliğinde 28 Mart 2014 Cuma Günü saat 14.00'te “Yeni Türk Ticaret Kanunu Işığı'nda Güncel Vergi Uygulamaları Dönem Sonu İşlemleri ve Kurumlar Vergisi” semineri düzenlenecek.

TURMOB Denetim Kurulu Başkanı Yeminli Mali Müşavir Nazım ANIL tarafından verilecek “Yeni Türk Ticaret Kanunu Işığı'nda Güncel Vergi Uygulamaları Dönem Sonu İşlemleri ve Kurumlar Vergisi Seminerde; Yeni TTK Kanunu, Güncel Vergi Uygulamaları, Dönem Sonu İşlemleri, Kurumlar Vergisi konularında detaylı bilgiler verilecektir.

SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu'nda düzenlenecek ücretsiz seminere katılmak için 0264- 888 30 42- 30 39 nolu telefonlarla irtibata geçilebilir.

Haber Tarihi : 24/3/2014