Ermeni Oyunları Devam Ediyor.

 

 

ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi tarafından alınan kararın ardından  şimdi de İsveç Parlamentosunun sözde Ermeni Soykırımı'nı tanıma  kararı, ermeni lobisinin  dünya kamuoyunu yalan ve yanlış belgelerle yanılttığının çok açık delilidir.

 

Daha önce de ifade ettiğimiz gibi bu tasarı geçerli hiçbir belge ve kanıta dayanmayan, hukuki zeminden yoksun, Türk düşmanlığı üzerine bina edilmiş ve tarihi gerçeklerle hiçbir şekilde bağdaşmayan temeller üzerine kurulmuştur.   

 

Belli lobilerin çalışmaları neticesinde dünya kamuoyuna kabul ettirilmeye çalışılan bu tür yaklaşımların Türk Ulusunca kabul edilmesinin kesinlikle mümkün olmayacağını defalarca deklare etmiş bulunmaktayız.    

 

İddiaları ispat etmek ancak bilimsel çalışmalar neticesinde mümkün olabilir. Bunun için de eldeki delillerin incelemeye açık olması gerekir. Oysa ki; arşivlerini hiçbir şekilde bilimsel araştırmalara açmayan, sadece  sözde iddialarla kendine taraf bulmaya çalışan ve bu iddiaları dayanaksız, gerçek dışı olan Ermenilere destek veren İsveç Parlamentosunun bu kararı tarihe sürülmüş kara bir lekedir. Bir ülkenin şanlı tarihini bu tür mesnetsiz söylemlerle karalamaya hiç kimsenin ve hiçbir devletin hakkı yoktur. Bu karar aynı zamanda Türkiye ve İsveç arasında yıllardan beri süregelen iyi niyetli ilişkilere balta vuracaktır.

 

Türk ulusunu, Ermenilerin dünya kamuoyunu yanlış yönlendirme ve tarihsel gerçekleri çarpıtma oyunlarına karşı birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek haklı tepkisini ortaya koymaya davet ediyor;

 

Bu vesileyle, sözde 'Ermeni Soykırımı' kararını onaylayan diğer tüm ülkeleri olduğu gibi İsveç Parlamentosunu ve aldığı kararı da şiddetle kınadığımızı kamuoyuna deklare ediyoruz.

Haber Tarihi : 12/3/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::