Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çoğunluğunu sigorta acenteleri ve finans sektörünün oluşturduğu 16. Meslek Komitesi tarafından 27 Mayıs 2014 (Salı günü), 10.00-13.00 saatleri arasında "Sigorta Acentelerine Sağlanan Personel İstihdamına Yönelik Avantajlar ile Sigorta Acenteleri Yönetmeliği Bilgilendirme Semineri” düzenlenecek.

İlimizdeki sektör temsilcilerinin bilgilendirilmesine yönelik düzenlenecek bilgilendirme semineri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

 İş-Kur Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, İş-Kur'un işverenlere yönelik hizmetleri,  Sigorta Teşvikleri, Personel İstihdamına yönelik teşvik ve avantajlar  konusunda, İTO Meslek Komitesi Başkanı Levent Korkut Sigorta Acenteleri Yönetmeliği hakkında bilgi verecek.

Sigortacılığın sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir sektör olarak istihdam faktörü ve buna bağlı olarak eğitimin büyük önem taşıdığının bilinci ile çalışmalarını yürüten SATSO 16. Meslek Komitesi sektörün verimliliğini ve rekabet gücünü arttırmakta katkı sağlayacak olan Sigorta Acentelerine Sağlanan Personel İstihdamına Yönelik Avantajlar ile Sigorta Acenteleri Yönetmeliği Bilgilendirme Semineri”ne tüm sektör temsilcilerini davet etti.

 

Haber Tarihi : 25/5/2014
PAYLAŞ
Son Haberler ::