Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren 11. 17. ve 20. Meslek Komitesi yetkilileri İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk yönetiminde gerçekleştirilen ziyarete 11 Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Hakan Tenekeci, 17. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Adnan Borazancıoğlu, Komite Başkanı Mehmet Çatalbaş, 20. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Serkan Özçiftçi, Ali ihsan Bakım, Besim Kıratlı, Komite Başkanı Haluk Yıldız ve ilgili komite üyeleri iştirak etti.

Komite üyeleri genel olarak ilimizde iş yerlerinde yaşanan hırsızlık olaylarına değinerek iş yerlerinin korunması ve hırsızlık sonrası hukuk mevzuatı ile ilgili bir bilgilendirme yapılmasını talep ettiler. Üyelere hırsızlık olayları sonrasında emniyet ve savcılık sürecindeki bürokratik ve hukuki işlemlerin hırsız mağduru olan işyeri sahipleri için daha da büyük bir zaman kaybına yol açtığını belirterek sürecin hızlandırılmasını talep ettiler.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, ilin genel asayişi ile ilgili SATSO Heyetine bilgi verdi.

Babadağı, Sakarya’nın genel anlamda büyük bir asayiş sıkıntısı olmadığını dile getirerek gerek bireysel gerek kurumsal anlamda yaşam alanlarının ve işyerlerinin güvenliği için emniyet teşkilatına destek olunmasının önemine değindi. Kişisel tedbirlerin de istenmeyen hırsızlık olaylarının yaşanmasına engel olduğunu belirten Babadağı güvenlik kameraları ve güvenlik personeli gibi tedbirlerle hırsızlık vakalarının en aza indirilmesine katkı sağlanacağını ifade etti.

Ziyarette SATSO ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile işverenlerin işyeri güvenliği konusunda bilgilendirmeleri amacıyla seminerler düzenlenmesine karar verildi.

Ziyaretin ardından SATSO Heyeti,  MOBESE Merkezi’ne geçerek uygulama hakkında bilgi aldı.

 

 

Haber Tarihi : 27/6/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::