TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkan Yardımcısı, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, TOBB ETÜ ve TOBB Birlik Merkezi’nde VII. Ticaret ve Sanayi Şurası kapsamında gerçekleştirilen Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi, Marmara Bölge ve Şura kapanış toplantılarına katıldı. Toplantılarda ticaret ve sanayinin sorunları ve çözüm önerilerini hükümetle istişare imkânı bulduklarını belirten Başkan Kösemusul, “Toplantılarımız sonrası Sayın Başbakanımızla Sakarya’mızı konuştuk. Hayırlı bir toplantı olduğuna inanıyorum” dedi.

Sorunlar Masaya Yatırıldı
Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkan Yardımcısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili Bakanların da katılımıyla TOBB ETÜ ve Birlik Merkezi’nde gerçekleştirilen VII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası Toplantılarına katıldı. 7 bölge ve 3 büyük ilin ayrı ayrı sunum yaptığı Şura’da, Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi, Ticaret Odaları Konseyi, Sanayi Odaları Konseyi, Ticaret Borsaları Konseyi ile Deniz Ticaret Odaları Konseyi de kendilerine ait sorunları ve çözüm önerilerini hükümetle paylaştı.

Kösemusul Başbakan Erdoğan’la Görüştü
Şura toplantılarının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Mahmut Kösemusul, Şura’nın Sakarya ve Türkiye için hayırlı olacağına olan inancını dile getirdi. Başkan Kösemusul, “İş dünyamız; Sakarya’mız ve ülkemiz için risk alarak yatırımlar gerçekleştiriyor. Türkiye ekonomisinin gerçekleştirdiği bu başarıda iş dünyamız büyük pay sahibidir. Toplantılarımızda Sakarya’mızı, başarılarımızı ve hedeflerimizi de paylaşma fırsatı buldum. Sayın Başbakanımız ve Bakanlarımızla da Sakarya’mızı konuştuk. Şehrimiz ve ülkemiz için gayretli çalışmalarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 8/8/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::