Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde uzun yıllardır çalışmalarını yürüten Türk Müziği Topluluğu konserlerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz akşam Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirilen “Hicaz Vakti” Konulu konserde sanatsever Sakaryalılar keyifli vakit geçirdiler.

Konsere başta Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Rektör Muzaffer Elmas, Vali Yardımcıları, yargı mensupları ve daire müdürlerinden oluşan il protokolü, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve yüzlerce sanatseverin yoğun bir katılım gerçekleşti.

Sanatseverlerin oldukça keyifli vakit geçirdiği konserin ardından sahneye gelen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,’’ 2008 yılından bu yana gayretli çalışmalarını Odamız çatısı altında devam ettiren ve hergeçen yıl daha profesyonel bir vizyonla sanata olan sevgi ve ilgilerini bizlerle paylaşan değerli sanatçılarımızdan oluşan topluluğumuzu tebrik ediyor, yüreklerine sağlık diyorum. Biz Sakarya’nın sosyal yaşamına naïf bir dokunuş, ince bir bakış kazandırmak adına elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya  da desteklerinizle devam edeceğiz. Sanat ve duygu dolu bir gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Oldukça geniş bir repertuvar ile sanatseverlerin karşısına çıkan Şef Hamdi İtil ve Koro ekibi 17 parçadan oluşan ve hicaz makamının en değerli güftelerini seslendirdi.

 

 

Haber Tarihi : 13/2/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::