Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi aday adaylığını açıklayan milletvekillerini ağırlamaya devam ediyor.

Sakarya Milletvekilliği yolunda aday adaylığını açıklayan SATSO Meclis Üyesi Ramazan Sezer ve Mefail Deribaş ve Cihan Saraç SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Öz konusu ziyaretlerde konuşan Başkan Kösemusul, aday adaylarına milletvekilliği için çıktıkları hizmet yolculuğunda başarılar dilediğini açıklayarak Yeni Türkiye’ye gelişen Sakarya’yı hazırlamak için, Sakarya iş dünyasını en iyi şekilde temsil ederek sorunlarını doğru algılayıp çözüm ortağı olacak tüm aday adaylarının yolunun açık olmasını diledi.

Milletvekili Aday Adayı Ramazan Sezer; “İş dünyasındaki tecrübelerimi paylaşmak istiyorum”

Aday Adayı Ramazan Sezer konuşmasında “Ben vaat vermek istemiyorum. Allah nasip ederse göreve geldiğim zaman halkımıza ve iş dünyasına en iyisini sunmayı hedefliyorum. İş dünyasında belli bir noktaya geldim. Edindiğim tecrübeler çerçevesinde iş dünyamızın sorunlarını iyi biliyorum buna paralel olarak halkımıza farklı bir platformda hizmet vermekten memnuniyet duyacağım. Özellikle altyapı konusunda ilgili bakanlıklar nezdinde ilimizi kalkındırmak adına hizmet etmek gibi hedeflerimin olduğunu da söylemek isterim.” Dedi.

Milletvekili Aday Adayı Mefail Deribaş: “Şehrimizin hedeflerine benim de katkım olsun istiyorum”

Aday Adayı Mefail Deribaş ise “Türkiye ekonomisi büyüyen bir ekonomi. Biz büyürken iş dünyasının uluslararası ticari bağlarının güçlenmesi önemlidir. Bu bağlamda ciddi katkılar sağlayacağıma inanıyorum. Bunun dışında Sakarya özellikle turizm açısından sağlık turizmi golf turizmi gibi farklı turistik arayışları karşılayacak durumdadır, eşsiz bir bölgedir. Bu potansiyeli değerlendirmekten yanayız.” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç “Sakarya’nın sorunlarını iyi biliyoruz”

Cihan Saraç aday adaylığı süreci ile ilgili yaptığı konuşmada “Ticarette olduğu gibi siyasette de tecrübeyle ufkunuz açılıyor. Sakarya’nın sorunlarını iyi biliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar yürütmeyi hedefliyoruz. İlimizin sağlık altyapı sorunlarının çözümüne yönelik projelerimiz mevcuttur. İstişare noktasında SATSO ile de işbirliği yapmak isteriz” dedi.

Haber Tarihi : 19/2/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::