Geçtiğimiz günlerde Hendek Belediye Başkanlığı görevini bırakan milletvekili aday adayı Ali İnci, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ’u makamlarında ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette konuşan Başkan Kösemusul, “İş dünyasının ve şehrin gelişimine katkı sağlayan yön veren önemli bir kurumun çatısı altında hizmet etmeye gayret ediyoruz. Sakaryamızı Yeni Türkiye yolunda lokomotif olacağına inandığımız ilimizin çıtasını yükseltme çabası içindeyken hizmet paydaşlarımızın da aynı heves ve azimle bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Hizmet ortağımız olacak tüm milletvekili aday adaylarına başarılar diliyorum.” dedi.

SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ise Milletvekili Aday Adayı Ali İnci’ye çıktığı hizmet yolculuğunda başarılar dileyerek gelişen bir Sakarya’nın vizyon sahibi, geleceği görebilen, sinerji yaratan ve birleştirici bir ekiple gelişeceğinin altını çizdi.

Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, iş dünyasının önde gelen sivil toplum kuruşları arasında yer alan SATSO'nun, Sakarya'nın gelişimine her alanda katkı sağladığı gibi, her geçen gün sayıları artan OSB'ler ve yeni iş sahalarının oluşmasında ve istihdamın artmasında önemli rol üstlendiklerini dile getirerek bu gelişime katkı sağlamanın önemine değindi.
Haber Tarihi : 27/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::