Odamızda aylık eğitim programı gereğince 17-18 Nisan 2010 tarihinde NLP (Sinir Dili Programlaması) eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim 2 sürecek olup, eğitim ücreti 60 TL'dir. Eğitim 20 kişilik katılımcı ile sınırlıdır. Eğitim Odamız eğitim salonunda sabah 10.00-17.00 arasında yapılacaktır.

Eğitimde; NLP Nedir ?, Bellek Oluşturma Süreci , NLP' nin tarihi, Dünyada ve Türkiyede NLP, NLP Hangi Alanlarda Kullanılır?, NLP İş Yaşamınızda Size Neler Sağlar?, NLP' den kimler yararlanabilir?, NLP ile siz neyi başaracaksınız?, Eğitimde ve çocuk yetiştirmede NLP nasıl kullanılır, NLP ‘ nin Öncülleri (Önermeleri), Çapa atma tekniği nedir ?, Mutluluk Aküsü ( Mutlu anları kaydetme - çapalama çalışması  - uygulama), Beyin Dalgaları ile Çapalamanın İlişkisi, Sağ ve sol beyin aktiviteleri, Beyin ve Bedenimiz, Filtreler, NLP Ve İletişim, Temsil Sistemleri, NLP ye göre Temsil Sistemleri Nedir?, Temsil Sisteminizi Biliyor musunuz?, Temsil Sistemi niçin önemli?,Temsil Sistemimizin iletişimimizde önemi nedir?, Bazı kişilerle niçin kolay anlaşabiliyoruz?, Güven – Uyum –Anlayış, Karşımızdaki kişiyi anlayabilmenin kolay yolu nedir?, Modelleme nedir ?, Beden dilini modellerken kullanacağımız İpuçları, Modelleme uygulamaları – örnekler ( Uygulama ), Milton Model, Metaprogramlar, Değişimi yaratma, Metaforlar, İpuçları, Kötü anıları uzağa yollayalım ( Uygulama ), Çin Bambu Ağacı, Kartal hikayeleri konularında katılımcılara bilgiler verilecektir.

Haber Tarihi : 14/4/2010