Alanında dünyanın en büyük fuarı olarak kabul edilen ve 63 ülkeden 4 bin 800 şirketin katıldığı uluslararası Hannover Messe 2010 Sanayi Fuarı 19 Nisan Pazartesi günü açıldı.

Fuarın bu yılki ağırlıklı konusunu enerji verimliliği ve kalıcı yenilik projeleri oluşturuyor.

Dünyanın en önemli endüstri ve sanayi fuarlarından biri olarak kabul edilen Hannover Uluslararası Sanayi Fuarı'na 20 metrekarelik bir stantla ve dört personelle iştirak eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), bu stant aracılığıyla ilimizin ve firmalarımızın tüm bilgilerini fuar  ziyaretçileri ile paylaşıyor. Aynı zamanda bu stantta ilimizin sahip olduğu yatırım avantajları uluslararası yatırımcılara anlatılıyor. 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası; fuardaki standında dağıtmak üzere ilimizi ve yatırım imkanlarını her yönüyle anlatan İngilizce broşürleri, tanıtıcı doküman ve materyalleri  standını ziyaret eden yabancı ülkelerin işadamlarına sunarak etkin bir tanıtım yapıyor.

Dünyanın en büyük sanayi fuarı olan bu etkinlikte, ilimizdeki yatırım imkanlarının uluslar arası düzeyde tanıtımını sağlamak amacıyla yer alan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, ilimize daha fazla yatırımcı çekebilmeyi, ihracatta ülke sıralamasındaki yerimizi daha üst sıralara çıkarabilmeyi hedefliyor.

Yerel değil bölgesel hatta küresel bir Oda olma hedefiyle çalışmalarına devam eden SATSO'nun 19-24 Nisan tarihleri arasında açık olacak olan dünyanın en önemli endüstri ve sanayi fuarlarından biri olarak kabul edilen Hannover Uluslararası Sanayi Fuarı'nda yer alması bu hedefe ulaşmak konusunda ne kadar ısrarcı olduğunu göstermektedir.

Ülkemize ve ilimize kazandırılacak yabancı sermayeli her yeni yatırım ekonomimize ve istihdamımıza önemli katkılar sağlayacak, beraberinde yeni yan sanayilere kucak açacak ve pek çok insanımıza iş imkanı sağlayacaktır.

Bu doğrultuda, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, dünyanın en büyük ve sayılı sanayi fuarlarından olan bu ve benzer etkinliklerde yer almak ve dolayısıyla, ilimizin yatırım imkanlarının uluslar arası düzeyde tanıtımına katkıda bulunmak  önceliklerimizdendir. .

Haber Tarihi : 20/4/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::