Sakarya Üniversitesi ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde kurulan İstişare Kurulu Mayıs Ayı Olağan toplantısını Prof. Dr. Muzaffer  Elmas başkanlığında SATSO'da yaptı.

 

Toplantıya Sakarya Üniversitesi'nden Prof.Dr. Harun Taşkın, Prof.Dr.M.Ali Yalçın, Prof.Dr. Ertan Yanıkoğlu Yrd.Doç.Dr.  M.Kemal Aydın,  Yrd.Doç.Dr. Mehmet Fırat, Doç. Dr. Ramazan Kayıkçı  ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Yazar, Vahap Gün, Yıldız Bezek, Turgay Çelik, Özden Doyuran ve Meclis Üyelerinden Fikri Keleş ile Emre Yılmaz katıldı.

 

Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken , model kalıpçılık ve CADCAM kullanımı ile ilgili olarak ilimiz endüstrisinin tespit edilen yetersizliğin giderilmesi hususunda öğrencilerin eğitilmesi gerektiği dile getirildi.  

 

Öğrencilerin  öğrenimleri esnasında bir modül olarak bu konuda eğitilmelerinin mi? yoksa sertifikalı bir kurs düzenleyerek eğitim almalarının mı? daha faydalı olacağı konusunda Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerinin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmalarına karar verildi.

Haber Tarihi : 13/5/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::