Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Hüseyin Atak'a ilimize yaptığı değerli hizmetlerin anısına  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından onur plaketi takdim edildi.

 

Vali Hüseyin Atak onuruna Seçkin Otel'de düzenlenen öğle yemeğinde gerçekleştirilen plaket takdimine İl Genel Meclis Başkanı Fethi Sarıoğlu, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, SATSO Meclis Başkanı Engin  Özkoç , Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk, Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan, SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri, SATSO Disiplin Kurulu Üyeleri, SATSO Komisyon Başkanları ile 2. OSB ve 3. OSB Müteşebbis Heyetlerinin Üyeleri katıldı.

 

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ yemek sonrasında yaptığı konuşmada, “İlimizdeki tüm kurumlarla ortak akıl çerçevesinde ve uyum içerisinde çalışan, duruşu, kişiliği ve ilimize verdiği değerli hizmetlerle her kesimin  haklı taktirini kazanan Sayın Valimize Sakarya halkı ve SATSO camiası adına şükranlarımızı sunar, yeni görevinde kendisine  başarılar dileriz” dedi. Altuğ konuşmasının ardından ilimize verdiği değerli hizmetler anısına Vali Atak'a şükran plaketi takdim etti.

 

Vali Hüseyin Atak kendisine verilen bu plaket dolayısıyla çok duygulandığını belirterek, ilimizde görev yaptığı süre zarfında SATSO'nun ve mensuplarının her zaman kendisine destek verdiğini ve çalışmalarına ortak olduğunu ifade etti. Kendisine verilen tüm desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Vali Atak, hizmetlerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek bundan sonraki süreçte de ilimizi yakından takip edeceğini ifade etti.

 

Vali Hüseyin Atak'ın aynı zamanda Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu  Üyesi olması münasebetiyle ajansta ilimizi temsil eden Ajans Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından da hizmetleri anısına kendisine plaket takdim edildi.

 

Plaket takdimlerinin ardından Vali Hüseyin Atak onuruna düzenlenen öğle yemeği sona erdi.

Haber Tarihi : 18/5/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::