2009 yılında, ilimizde doğalgaz kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla yapılan çalışmalara katkıda bulunan firmalar ve mahalle muhtarlarına AGDAŞ tarafından çeşitli ödüller verildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası  Ali Coşkun Konferans Salonu'nda yapılan ödül töreni  SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkanı A.Akgün Altuğ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, SATSO 7. Meslek Komitesi Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve doğalgaz alanında faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.  Ödül törenine  AGDAŞ'ı temsilen Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve AGDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Nezih Erdem,  AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir ve şirketin yetkilileri de katıldı.

AGDAŞ Tarafından düzenlenen ödül töreninde, 2009 yılında doğalgazın yaygınlaştırılması amacıyla yapılan çalışmalarda etkin rol oynayan mahalle muhtarlarına çalışmalarından dolayı plaket verilirken, abone sayısı bakımından ilk üçte yer alan mahallelerin muhtarlarına da çeşitli hediyeler verildi.  Ayrıca, yetkili doğalgaz firmalarından en çok tesisat yapan ilk beş firmaya da çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ödül töreni dolayısıyla bir konuşma yapan Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve AGDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Nezih Erdem, Sakarya'nın temiz havasına katkıda bulunan mahalle muhtarlarına ve doğalgaz yetkili firma temsilcilerine teşekkürlerini sundu.

Erdem konuşmasında şunları söyledi:  “Erdem Holding ailesi olarak, AGDAŞ'ı devraldığımız gün itibariyle büyük bir sorumluluğu da üstlendiğimizin bilinciyle çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 2003 yılında başladığımız yatırım çalışmaları neticesinde ulaşılan toplam metrajımız 1600 km olup, 41000 konut ve işyerine servis hattı hizmeti ulaştırılmıştır. Ancak 110 milyon $ tutarındaki bu yoğun yatırımımıza rağmen gerek deprem yaşayan bir il olmanın getirdiği olumsuzluklar, gerekse de Sakarya'nın yatayda büyüyen bir şehir olması nedeniyle abone sayılarında arzu ettiğimiz seviyelere ulaşamadık. 2009 yılı itibari ile pazar odaklı bir yaklaşımla pazarlama ve tanıtım konusunda ciddi bütçeler ayırarak, servis hattı çektiğimiz her evin aboneliğini almak için yoğun çalışmalar yaptık. Sizlerin de büyük katkısı ile şu an BBS olarak 89000, adet olarak da 71000 aboneyi geçmiş bulunmaktayız. En ekonomik, en çevreci ve en konforlu yakıt olan doğalgazın her evde kullanımını sağlamak için elimizden gelen her türlü gayreti bundan sonra da göstereceğimizi belirtmek istiyorum.”

Erdem konuşmasının sonunda Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı  Zeki TOÇOĞLU'na,  SATSO Başkanı  A. Akgün ALTUĞ'a ve İlçe Belediye Başkanlarına da doğalgazın yaygınlaştırılması konusunda yaptıkları çalışmalar ve firmalarına verdikleri destekler nedeniyle teşekkürlerini sunarak bu desteğin devam etmesini talep etti.

AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir'de yaptığı konuşmada mahalle muhtarlarının herhangi bir karşılık beklemeksizin mahalleleri için yoğun çaba gösterdiklerini ve asıl hedeflerinin hizmet verdikleri insanların gönüllerinde taht kurmak olduğunu belirtti.

Demir, verilen plaket ve hediyelerin çam sakızı çoban armağanı olduğunu dile getirdi ve muhtarların doğalgaz konusunda bilinçlendirme çalışmalarına devam etmelerini talep etti. Doğalgaz yetkili firma temsilcilerine de teşekkür eden Demir, işini planlı programlı yapan firmaların hem müşteri memnuniyetini kazanacağını, hem de ticari olarak karını daha da artıracağına değinerek, doğalgazın tanıtımında yetkili firmalara büyük görevler düştüğünü dile getirdi.

Konuşmaların ardından 2009 ve 2010 yılı içerisinde doğalgazın yaygınlaştırılması amacıyla yapılan  çeşitli aktiviteler bir sunumla katılımcılarla paylaşıldı. Sunumun ardından yapılan ödül takdimi ile program sona erdi.

Haber Tarihi : 25/6/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::