SATSO Genç Girişimciler Kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Toçoğlu'ndan Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurs açılması talebinde bulunan genç girişimcilerin isteğine Başkan Toçoğlu'ndan olumlu yanıt geldi.  Toçoğlu “Yeni sezonda SAMEK bünyesinde girişimcilik kursu açılması için gerekli çalışmaları başlatacağız” dedi.

SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık ve Kurul üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti. Genç Girişimciler, SATSO Kadın Girişimciler Kurulu ile işbirliği çerçevesinde planladıkları girişimcilik kursunun Büyükşehir Belediyesi ve SATSO bünyesinde açılması talebinde bulundular.

Genç Girişimcilerin taleplerini olumlu karşılayan Başkan Toçoğlu, kursun açılması için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi. Başkan Toçoğlu  “Biliyorsunuz birçok dalda meslek edindiren SAMEK kurslarımız var. Önümüzdeki yıl SAMEK bünyesinde girişimcilik ile ilgili kurslar açabiliriz. Bunun için gerekli altyapının hazırlıklarını başlatacağız” dedi.

Girişimcilik kursu hakkında bilgi veren SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık “Genç girişimciler olarak girişimcilik kursu açmak istiyoruz. Bu talebimizi Başkanımıza bildirmek istedik. Başkanımız bizleri bu konuda kırmadı. Büyükşehir Belediye olarak gereken desteği vereceklerini söyledi. İlgisinden ve desteğinden dolayı Başkanımız Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber Tarihi : 19/7/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::