Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, MHP Milletvekili Münir Kutluata ve beraberindeki il teşkilatı SATSO Yönetim Kurulu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Güneş ve yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen söz konusu ziyarette Sakarya'nın mevcut çözüm bekleyen sorunları ve sosyo ekonomik durumu üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Güneş ilimizi hükümet nezdinde temsil eden milletvekillerinin kentin sorunlarına yönelik  çalışmalar yürütmesi gerektiğini ilimizin sorunlarının çözümü ile beraber kalkınmışlık düzeyinin yükseleceğini ifade etti. Güneş konuşmasında ayrıca SATSO olarak üyelerinin sorunlarına ve  kentin sorunlarına karşı duyarlılığını belirterek “SATSO üzerine düşen görevi yerine getiriyor” şeklinde konuştu.

SATSO Meclis Başkanı Engin Özkoç ise siyasetin halka hizmet etmek olduğunu belirterek Sakarya için yapılacak her türlü doğru ve hayırlı işte siyaset olmaksızın hep birlikte hareket etmek gerektiğini vurguladı.

MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata ise ülke gündemine değinerek Türkiye'nin bir süreçten geçtiğini ve bu süreçte herkesin sağduyulu hareket etmesi gerektiğini ve bilinçlenmesi gerektiğini dile getirdi. Kutluata ayrıca, ilimiz ve ülkemizde ekonomik anlamdaki en büyük sıkıntının üretim kaynağının yetersizliği olduğu ve üretim ve istihdam odaklı yatırımların mutlaka desteklenmesi gerektiğini ifade ederek “özellikle üretim anlamında finansal kaynak sorunu çözüldükten sonra gerisi teferruattır” diye konuştu.

Haber Tarihi : 5/8/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::