Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yıl ikinci defa üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti.
11 ayın Sultanı Ramazan'ın birlik ve beraberlik içinde geçtiği zaman hak ettiği maneviyatın yaşanacağına inanan SATSO bu yıl da geleneği bozmadı ve 25 Ağustos akşamı iftarını çok kalabalık bir katılımla açtı.
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Engin Özkoç'un ev sahipliğinde Ernaz Tesislerinde gerçekleştirilen “Geleneksel İftar Yemeği”ne başta Sakarya Valisi Mustafa Büyük olmak üzere, ilimiz Milletvekili Şaban Dişli, Münir Kutluata, İl Genel Meclis Başkanı Fethi Sarıoğlu, Sakarya Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Emniyet Müdürü Baro Başkanı, Kuvvet Komutanları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Resmi Daire Müdürleri,  SATSO Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Üyeleri ve çok sayıda SATSO üyesi iştirak etti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ bir konuşma yaptı.
Altuğ konuşmasında;
“İlkini geçen yıl gerçekleştirdiğimiz ve ilk buluşmamızda sizlerden aldığımız sinerjiyle ikincisini büyük bir heyecanla beklediğimiz iftarımıza hoş geldiniz.
Öncelikle, geride bıraktığımız bu bir sene içinde odamıza gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh için teşekkür etmemiz gerekiyor. Gerek odamız-üye ilişkilerinde kazandığımız ritm gerekse üyelerimizin odamız birimlerinden aldığı hizmetlerin oranındaki artış doğru işler yaptığımızın ve çabalarımızın karşılık bulduğunun en güzel göstergesidir.
Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve destek için yönetim kurulum adına tek tek teşekkür ediyorum.
Daha gidilecek çok yolumuz olduğu bilincindeyiz. Ama şimdiye dek kat ettiğimiz yolu da görmeli, takdir etmeliyiz. Ortak aklın hakimiyetinde, sağduyu ve iyi niyetli çabalarla aşılmayacak hiçbir engel yok. Manevi iklimi yoğun böyle bir akşamda fazla vaktinizi almadan şunu söylemek istiyorum: Hepimiz aynı gemideyiz! Bu yüzden de ancak birlikte atacağımız adımlarla yol alabilir, bu adımlar ve bu birliktelik kadar güçlü olabiliriz.
Bu gerçeği göz ardı etmeden, birlik ve beraberlik içinde Sakarya adına, Sakarya'yı ve Sakaryalıyı kalkındırma adına daha çok çalışacağımızı ifade ederken hepinizi en içten saygılarımla selamlıyorum” dedi.
Katılımın oldukça yüksek olduğu iftar yemeğinde konuklar birbirileri ile ve SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleri ile yakın iletişim halinde sohbet etme imkanı da buldular.
SATSO Geleneksel İftar Programı Sakarya'nın en kalabalık katılımlı iftarı oldu…
Haber Tarihi : 26/8/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::