Karlı ve Akılcı Yatırım İçin Çağrı

Sakarya TİGEM arazilerinin 30 yıllığına kiralanması için 24 Eylül'de açılacak ihaleye katılmak amacıyla, Sakarya'daki konuyla ilgili örgütlerin katılımıyla oluşturulan konsorsiyumun şirketleşme detayları Cuma günü SATSO'da yapılacak toplantıda açıklanacak. 03.9.2010 tarihinde saat 15.00de Meclis Salonu'nda gerçekleşecek toplantıya şirkete ortaklık düşüncesi taşıyan yatırımcılar da katılacak.
SATSO Başkanı Akgün Altuğ ‘'Sakarya'nın hayvancılıkta bölgenin merkez üssü olmaması için hiçbir sebep yok. Karlı ve akılcı yatırım için çağrı yapıyoruz. Çünkü sonradan bu girişimde yer alamadığı için üzüntü duyan olmasın istiyoruz. Tarım Kredi Kooperatifleri'ne de çağrımızı yaptık. Profesyonel bakış açısıyla oluşturulan şirket, konsorsiyumdaki il özel idaresi, SATSO, Sakarya Ticaret Borsası, Adapazarı Ziraat Odası, Veteriner Hekimleri Odası, Kasaplar Odası, Süt birlikleri, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırmızı Et üreticileri Birliği ve (HAY-KOOP) Hayvancılık Kooperatifleri Birliği gibi mesleki örgütlerin sembolik temsili katılımı yanında Sakaryalı yatırımcıların yer alabileceği yapıda olacak.
Bu proje birlik ve beraberlikle hayata geçirilecek örnek bir proje. Arazinin her metrekaresinden faydalanmak amacındayız. Sakarya'da TİGEM'in işletmeciliğinin gelir getireceği kuşkusu yok, Sağlam bir işletme olması için profesyonel danışmanlık şirketiyle çalışıyoruz. Şirket detayları yapılacak toplantıda sunulacak. Bizler TİGEM'in Sakarya'ya getireceği kazançların farkındayız. Sakarya hem tarımsal ürün, hem pazara yakınlığı hem de iklimi bakımından hayvancılıkta hak ettiği yere sosyal sorumluluk projeleri de hazırlayan bu konsorsiyumla gelecektir. Daha önce sektörle ilgisi olsun olmasın tüm yatırımcıları bu karlı ortaklığa davet ediyoruz, destek bekliyoruz.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 2/9/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::