Önceki Yıllardan Farklı Olarak Bu Yıl Tüm Üyelerin Davet Edildiği Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Geleneksel İftar Yemeği Oldukça Yoğun Bir Katılımla Gerçekleşti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Engin Özkoç, Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ev sahipliği ile Reisoğlu Restaurant'ta gerçekleştirilen "Geleneksel İftar Yemeği"ne başta Sakarya Valisi Hüseyin Atak olmak üzere Ak Parti Milletvekili Recep Yıldırım, MHP Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata, İl Genel Meclis Başkanı Fethi Sarıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kuvvet Komutanları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Hür Teşebbüs Camiası Başkanları, Baro Başkanı, Resmi Daire Müdürleri, SATSO Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi ve Meslek Grubu Üyeleri ile çok sayıda davetli iştirak etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ yapmış olduğu hoş geldiniz konuşmasında "Bu akşam burada bir arada olmamızın benim şahsımda ve tüm SATSO ailesi için anlamı büyüktür. Yönetim anlayışımızın temel taşlarından olan ulaşılabilir olmak, tüm organizasyonların başarısı için hayati öneme sahiptir. SATSO olarak sunduğumuz ve sunmayı hedeflediğimiz hizmetlerin ana muhatabı olan üyelerimizin, Odamızla ilgili duygu, düşünce ve beklentileri, SATSO'nun yol haritaları için pusulamızdır. Bu yüzden üyelerimizle daha çok iletişim kurmanın ne denli gerekli ve önemli olduğunu biliyoruz.

Bu akşam olduğu gibi, çeşitli vesilelerle üyelerimizle bir araya gelemeye devam edeceğiz. Bununla beraber üyelerimizin de yaptıkları ticaretin, üretimin, ihracatın içine SATSO'yu daha çok katmaları, SATSO bu konuda ne yapabilir?, Bana nasıl destek olabilir diyerek Odamızla irtibata geçmeleri de bu süreci hızlandıracak, üye-oda ilişkisini güçlendirecektir. SATSO ruhunu, yeniliğin gücü ile birleştirerek yeni projeler üretmeye, üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yaklaşık 2500 davetlinin katıldığı iftar yemeğinde konuklar birbirileri ile SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile yakın ve samimi iletişim kurma imkanı buldular. Güncel konular, ekonomik ve mesleki sorunlar ile ramazanın maneviyatı üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunma imkanı sunan SATSO Geleneksel İftar Yemeği'ndeki sıcak atmosfer geç vakte kadar devam etti.
Haber Tarihi : 27/8/2009
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::