Sakarya GGK örnek genç girişimciyi ödüllendirecek

 

 

6 -12 Kasım tarihleri arasında kutlanacak ''Girişimcilik Haftası'' çerçevesinde bir dizi etkinlikler gerçekleştirecek olan '' SATSO Genç Girişimciler Kurulu, bir başarıya imza atarak TOBB Girişimciler Kurulu Başkanı ALİ SABANCI'yı Sakarya'ya getiriyorlar.

 

8 Kasım tarihinde Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi'nde yapılacak programda geleceğin girişimcilerine tecrübelerini ve vizyonunu aktaracak olan Ali Sabancı'ya ve salondakilere başarılı bir Sakaryalı genç girişimciyi takdim etmek arzusunda olan Sakarya Genç Girişimciler Kurulu kriterler belirleyerek bu konuda arayış içine girdiler.

 

SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tolga Ballık yaptığı açıklamada “ ‘Sakarya'nın öncelikli vizyonu artık fark yaratmaktır' diyen SATSO Başkanı Akgün Altuğ'a katılıyoruz. İlimizin değerlerini doğru tespit edip bunları doğru yönetip doğru anlatmamız gerekiyor. Sakarya'da da genç girişimcilere örnek çalışmaları görüyoruz. Bizim görevimiz de bu örnekleri gündeme taşıyıp geleceğin girişimcilerine vizyon aşılamak, hedeflerini oluşturmaya yardımcı olmak. Örnek genç girişimciyi ararken şu kriterlere dikkat ediyoruz. Sakarya'da bulunmayan bir konuda girişimcilik yapması, işinde fark yaratması, en önemli hususlardan biri istihdam yaratması ve işletmesinin katlamalı olarak çevresine yarar sağlaması... Böyle bir kişiyi belirleyip 8 Kasım tarihinde ödül vereceğiz. Sayın Ali Sabancı 'nın takdim edeceği ödülü gelenekselleştirerek ileriki yıllarda da genç girişimcileri hareketlendirmesini istiyoruz. Sakarya GGK olarak ortaklaşa pek çok çalışma yaptık. Genç Girişimcilere hibeler ve teknogirişimcilere hibelere yönelik tanıtımlarımız da etkisini gösterdi. Biz Sakarya'da girişimci olmaya hevesli herkese yardımcı olmaya hazırız '' diye konuştu.

 

 

 

Haber Tarihi : 24/10/2010
PAYLAŞ
Son Haberler ::