Sertifika töreni Salı günü yapılacak

"İş Aramayın İş Kurun" girişimcilik programı ile  bölgedeki girişimcilik potansiyelini  artırmayı hedefleyen SATSO, bir kurs dönemini tamamlarken, gösterilen ilgi nedeniyle yeni kurslar açmayı planlıyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB tarafından yürütülen ve ABİGEM ,  Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu, Genç Girişimciler Kurulu ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi' nin de desteklediği programda ,ortak akıl portresi çizildi.

30 kişi olarak SATSO'da    Serap Aydar tarafından,30 kişi olarak da BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin sağladığı salonda Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Turabi  tarafından eğitilen girişimci adayları, 72 saatlik eğitimin ardından  iş planlarını hazırladılar. İş planlarını yazan katılımcılar, KOSGEB tarafından onaylanan iş planları için kredi ve hibe desteği alarak iş fikirlerini işe dönüştürebilecek.

9 Kasım Salı günü saat 14.00'de SATSO Ali Coşkun Meclis Salonu'nda yapılacak törenle sertifikalarını alacak öğrenciler şimdiden heyecanı yaşıyorlar.

Girişimciler sadece eğitim almakla kalmayıp, finansman desteği ile işlerini daha rahat kuracaklar, ardından iş süreçlerinin takiplerinde danışmanlık desteklerinden faydalanacaklar.

Haber Tarihi : 5/11/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::