Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 14. Meslek Komitesi, (Boya Nalburiye Makine Hırdavat ve Teknik Malzeme Ticareti) Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde ilgili meslek kollarından oluşan komite üyeleriyle müşterek bir toplantı gerçekleştirdi.

SATSO'da gerçekleştirilen toplantıya, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ,  14. Meslek Komitesi Başkanı Mesut Yetim, komite üyeleri; Nadir Öztürk, Enver Tok, Mükremin Memiş, Osman Tekeoğlu başta olmak üzere meslek grubu üyeleri ile Bursa ve Eskişehir illerinin sektör temsilcileri katıldı.

Toplantının ana gündem maddesini sektörel sorunlar ve çözüm önerileri ile iller arasındaki sektörel iletişimin kuvvetlendirilmesi oluşturdu. Müşterek toplantıda konuşan 14. Meslek Komitesi Başkanı Mesut Yetim, bölge odalar ile sektörel anlamda iletişimin daha iyi seviyelerde olabilmesi adına bu tür toplantı ve organizasyonların sıklaştırılmasına öncülük edeceklerini dile getirdi.

Komite üyesi ve SATSO Meclis Üyesi Nadir Öztürk, bölge odalar olarak birlikte hareket edilmesinin önemine değinerek “ortak hareket edersek sorunlarımıza daha çabuk ve kalıcı çözümler buluruz” dedi.

Komite üyesi ve SATSO Meclis Üyesi Enver Tok ise sektörel fuarlara ortak katılım sağlanarak bölgesel güçbirliğinin sağlanmasını amaçladıklarını ifade etti.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Eskişehir Ticaret Odası ilgili meslek komitesi üyeleri de bu tür çalışmaların Boya Nalburiye Makine Hırdavat ve Teknik Malzeme Ticareti ile uğraşan meslek erbaplarının işbirliği ve güçlenmesi anlamında ortak hareket etmenin önemli olduğunu ve bu toplantılardan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Toplantının sonunda bir sonraki müşterek toplantının Eskişehir Ticaret Odası'nda yapılması ve önümüzdeki günlerde Bursa'da gerçekleştirilecek olan sektör fuarına ortak katılım kararı alındı.

 

 

Haber Tarihi : 10/11/2010
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::