Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, verilen hizmetin standardını yükseltmek, hizmet kalitesini arttırmak ve tüm bünyesinde etkin kılarak uygulanabilirliğini sağlamak amacıyla kurduğu “Kalite Yönetim Sistemi”  denetimden geçirerek ISO 9001:2008 Belgeleri ile hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ:

"Oda Akreditasyonu ve ISO 9001:2008 Standardını kapsayan Kalite Yönetim Sistemimizin amacı; üyelerin, yasal, mevzuat ve kurum şartlarının tam ve etkin bir şekilde karşılanmasına destek olmak ve sürekli iyileştirme için bir mekanizma sağlamaktır.

Bu doğrultuda her yıl gerçekleştirilen kalite denetimlerini başarı ile tamamlayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl ki tetkikler sonucunda, ISO Kalite Belgesi yenileme çalışmalarını başarıyla geçti, oldukça mutluyuz.''dedi.

TSE Genel Müdürlüğü'nden gelen Tetkikçiler Abdullah Ekinci ve Murat Altınok iki gün boyunca ilgili yöneticilerle görüşüp, gerekli incelemeleri tamamladılar. Yapılan tetkiklerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği gibi Kalite sisteminin sürekliliğinde SATSO'da hiçbir aksaklık olmadığı da belirtildi.

 

Haber Tarihi : 20/1/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::