Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, üye memnuniyeti yanında personel dayanışmasını artırıcı faaliyetlere de yer veriyor.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ'un destekleriyle düzenlene 1nci SATSO Masa Tenisi turnuvası SATSO fuayesinde düzenlenen final müsabakaları ile son buldu.

SATSO personeli ve SATSO hizmet binasında faaliyet gösteren KOSGEB, MARKA ve KGF yöneticileri personelinin katıldığı SATSO 1. Masa Tenisi Turnuvası heyecanlı çekişmelere sahne oldu.

Turnuva açılışına Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İL temsilcisi Taner Yürek, turnuva danışmanı Özel Ufuk Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Alan ve SATSO Genel Sekreteri Uğur Tın katıldı.

Mesai bitiş saatlerinde 4 grup halinde toplam 19 kişinin katıldığı turnuva 21 Ocak 2011 günü saat 17.30 da oynanan final maçı ile tamamlandı. Turnuvanın ardından birinciliği KOSGEB çalışanı Asım Türkmen, ikinciliği MARKA çalışanı Abdülkadir Uslu, üçüncülüğü MARKA Personeli İbrahim Pehlivan, dördünlüğü ise güvenlik görevlisi Soner Gökdemir kazanırken. SATSO Genel Sekreter yardımcısı Teyfik Öztürk En Teknik Oyuncu, Kredi Garanti Fonu (KGF) Müdürü Göksel Güler ise En Centilmen Oyuncu ödüllerine layık görüldüler. Turnuvada başarı kazanan oyunculara, SATSO Genel Sekreteri Uğur Tın tarafından ödülleri verildi.  

SATSO personeli arasında benzer sosyal ve sportif faaliyetler devam edecek.

Haber Tarihi : 25/1/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::