Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte SATSO'yu ziyaret eden MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; “Birlik ve beraberliğe katkı sağlayan SATSO'yu önemsiyoruz'' dedi.

SAKARYA'NIN EN BÜYÜK ÖRGÜTÜ
MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; seçim sonrası oluşturulan Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte SATSO Başkanı A. Akgün Altuğ ve yönetimiyle görüştü. SATSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden MÜSİAD Şube Başkanı Halit İnci; “SATSO, Sakarya'da çok güzel çalışmalar yapmaktadır.  Birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden bir kuruluş olan SATSO; diğer sivil toplum örgütündeki işadamlarının da üye olduğu Sakarya'nın en büyük örgütüdür. Biz MÜSİAD olarak SATSO'yu benimsiyor ve çalışmalarımızla da katkı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

SATSO: “BİZ HER KURUMLA DİYALOG İÇERSİNDE OLMAK İSTİYORUZ, SÖZDE DEĞİL ÖZDE BİRLİKTELİK İSTİYORUZ”
SATSO olarak, tüm kuruluşlara eşit mesafede davrandıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ise; “Biz her kurumla diyalog içersinde olmak istiyoruz, sözde değil özde birliktelik istiyoruz. Çünkü biz bu şehirde yaşayan insanlar olarak, Sakarya'nın daha iyi temsil edilmesine ve performansının değerlendirilmesine gösteriyoruz. Biz sizlerle de ortak işler yapabiliriz. Biz her fikre açığız, sizlerinde fikirlerini bekliyoruz. Bizde SATSO olarak, değişik fikirlerimizle size gelebiliriz. Sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek, istişare yapmamız çok önemlidir” diye konuştu.

ARAŞTIRMA RAPORLARI
Sakarya'nın orta hasar, kentsel dönüşüm ve imar planı ile ilgili sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları da verildi. MÜSİAD ŞUBE Başkanı Halit İnci, ziyarette SATSO Başkanı Akgün Altuğ'a “Yükselen Değer Türkiye” adlı araştırma raporu ile “Türkiye'nin Tarımsal Gücü ve Geleceği” adlı Tarım Raporu ve MÜSİAD Sakarya Şubesi kitapları hediye etti.

Haber Tarihi : 2/2/2011
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::