Türkiye Partisi Sakarya il Başkanı Aydın Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ'u makamında ziyaret etti.

Yeni bir siyaset tarzı ortaya koyacaklarını belirten Türkiye Partisi Sakarya İl Başkanı Aydın Zengin “çalışmalarımızda şimdiden halkın teveccühü  ile karşı karşıya olmaktan büyük bir memnuniyet duymaktayız. Bizim gayemiz halkımızın derdini, sıkıntısını bir an önce giderecek tedbirlerin alınması, milletimizin huzur ve barış içinde yaşamasıdır. Türkiye Partisi halkın partisidir” şeklinde konuştu. Zengin ayrıca, ilimizin menfaatine olan her konuda gerek siyasi gerek yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde hizmet etmekten de memnuniyet duyacaklarını dile getirerek Türkiye Partisi olarak var olan siyasi oluşuma bir alternatif yaratacaklarına inandıklarını da sözlerine ekledi.
 

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduklarını belirterek söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Altuğ,  “demokrasinin güzelliği de insanların değişik düşüncelerde olmasıdır. Önemli olan, bu düşüncelerin milletimiz için hayırlı ve üretken projelerde hayata geçirilmesidir. Yeni parti hem ülkemize hem  ilimize hayırlı olsun. Önemli olan milletimizin, devletimizin ve Sakarya'nın menfaatlerini korumaktır. SATSO olarak ülkemiz ve ilimiz menfaatine olan her çalışmada parti ayırımı yapmaksızın yer almak önceliklerimizdendir. Tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Parti teşkilatınıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

Söz konusu ziyarette Kentsel Dönüşüm, Sakarya Spor'un içinde bulunduğu durum, ulaşım ve trafik sistemi gibi ilimizin gündeminde önemli yer alan sorunlar hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Sorunların çözümünde ortak akıl ve kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğu ve herkesin elinden geleni yapması gerektiği dile getirilirken makam sahibi insanların kentin aleyhine kararlar alınabilmesi için çaba göstermesi gerektiği de ifade edildi.

Haber Tarihi : 6/10/2009
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::