Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğinde " Dayanıklılık İçin Muhasebesel ve Hukuksal Önlemler” online eğitimi gerçekleştirildi.

SATSO’nun resmi eğitim ve seminer platformu SATSO Akademi üzerinden online olarak düzenlenen eğitimde Hüseyin Mandacı sunumu ve anlatımıyla konuyla ilgili bilgiler katılımcılara aktarıldı.

Eğitmen Mandacı katılımcılara şirketlerde ikigai, TTK’ da tacir yükümlülükleri, dayanıklılık için iş yaklaşımları, şirketlerde konumlandırma, satış fonksiyonlarının tasarımı, sözleşmeleri yönetmek, profesyonellik kanunu, riskleri yönetmek, önleyici veri koruma yaklaşımı, şirketlerde hukuki değerler, kıymetli evraklara bakış, yasal takip süreçleri oluşturma, teminat hukuku, paydaşlar ekonomisi, muhasebesel süreçler, karlılık analizleri ve paranın değeri, kurumsal risk süreçleri yönetimi, muhasebenin işlevleri, ticarethane kayıtlar, mali süreçler, bilanço ve mali tablo okuma, faaliyet oranları, alacak devir hızı, stok devir hızı, ortalama tahsil hızı, kar marjı, roa & roe, faaliyet kar oranı, cari oran, likidite oranı, yatay ve dikey analiz konularında bilgiler paylaştı ve katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Sunumların sona ermesinin ardından soru-cevap bölümüne geçilen eğitim, fikir alışverişlerinin ardından noktalandı. Eğitime katılanlara katılım belgeleri SATSO Akademi üzerinden takdim edildi.

Haber Tarihi : 9/11/2023
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::